Interrail Global Pass som gäller i 30 länder är en unik entrébiljett till Europas natur och kultur.

Följ Rhen eller Donau, vandra i Alperna, bada i Medelhavet, upptäck historiska städer med anor från romartiden…

Möjligheterna är oändliga och du skapar själv din unika reseupplevelse!

Interrail Global Pass finns för alla åldrar och i olika versioner. Vi hjälper dig gärna att finna den lämpligaste och jämför även Interrail med vanlig biljett. Det billigaste kortet med 3 valfria resdagar under 1 månad lönar sig ofta redan vid resor till södra Tyskland och än mer om du reser vidare.

Priser för Interrail Global Pass

Familjespecial

En vuxen kan ta med två barn under 12 år gratis. För barnen utställs kostnadsfria Interrailkort som också berättigar till reservation av plats med pris. För ytterligare barn köp ungdomskort! Tack vare detta erbjudande reser familjer ofta billigare med tåg än med flyg, bil och buss till Europas städer, Alperna och Medelhavet.

Nyhet

Nu gäller Interrailkortet också i Sverige vid ut- och hemresan. Du har en resdag i varje riktning. Du kan spara resdagar genom att börja eller sluta med ett natt-tåg. Även resorna i Sverige måste göras inom kortets giltighetstid.

Interrail One Country Pass är idealiskt för bland annat flygresenärer som vill upptäcka bara ett land.

Kontakta oss för information om reslängder och priser!

Platsreservation är obligatorisk på många sträckor och lämplig på ännu fler. Priset beror på sträcka och komfort, t.ex. kostar en sittplats minst 30 kr. Med vårt kunnande om Europas tåg hjälper vi dig gärna att finna de bästa förbindelserna för din resa.