Alpernas pärlor

Tåg till Alperna. Res med tåg till Alperna! Att resa i Alperna med tåg är en fantastisk upplevelse! Njut av vyerna medan du äter och dricker något gott i restaurangvagnen. Bättre kan man helt enkelt inte resa!

TÅG TILL ALPERNA – TÅGRESOR TILL ALPERNA

Med tåget kommer du bekvämt och miljövänligt till skidåkning och alpvandring i Österrike, Slovenien, Italien, Schweiz och Frankrike men även till sevärda städer som Salzburg, Innsbruck och Bolzano.

I Alperna finns inte bara berg utan även några av Europas vackraste sjöar – Lago di Garda, Como och Maggiore i Italien samt Vierwaldstättersjön och Genèvesjön i Schweiz. Med Interrail nås bekvämt alla och i Schweiz får du även 50% rabatt på båtresan. Betr. italienska sjöarna se www.navigazionelaghi.it , Vierwaldstättersjön www.lakelucerne.ch och Genèvesjön www.cgn.ch.

Även på de vanliga järnvägarna får du storslagna naturupplevelser. Här reser du fritt med Interrail men i några av de berömda turisttågen i Schweiz krävs tillägg. På en av de vackraste linjerna – Golden Pass från Zweisimmen till Montreux – räcker det dock med en platsbiljett. Se www.goldenpass.ch

Kontakta oss för bästa förbindelser och priser!

tåg till Alperna