Upplev Europa med tåg

Tåget tar dig till hjärtat av Europas metropoler, Alperna och Medelhavet – snabbt, bekvämt, prisvärt och miljövänligt. Du kan sträcka på benen, äta något gott och njuta av vackra landskap du annars flyger över.

Med tåg kan reseupplevelser kombineras på ett sätt som är omöjligt med flyg. Känn historiens vingslag i Wien eller vandra i Alperna på väg till Italiens fantastiska städer och fina stränder! Under några timmar eller en dag kan tåget bytas mot flodbåt på Rhen, Donau eller Elbe.

Vi på Centralens Resebutik hjälper dig att hitta den bästa rutten och de förmånligaste priserna. Fyll i vårt kontaktformulär eller sänd en mail till info@resebutik.se. Måndag – fredag 10.00-14.00 kan du även ringa oss på 0480-362210.

Tyskland

Tyskland lockar med städer med anor från romartiden och floddalar med vinodlingar och borgar. Hit och vidare ut i Europa reser du snabbt och bekvämt med tåg.
 

Interrail

För längre resor i Europa är Interrail vanligen det bästa alternativet. Det billigaste kortet med 4 valfria resdagar inom 1 månad lönar sig ofta redan vid resor till södra Tyskland och än mer om du reser vidare. Även anslutningsresan i Sverige ingår.

Norden

Ta tåget till sevärda städer, Danmarks sandstränder, Norges fjordar och Finlands sjöar!